Afvallen eetschema

Afvallen via eetschema lijkt misschien wel zo makkelijk, maar dat is het niet. Ik heb zelf namelijk met enorm veel moeite hieraan kunnen houden. Het resultaat is het wel waard, maar je moet jezelf er wel op voorbereiden en natuurlijk ook serieus mee aan de slag gaan. 

Ik wilde afvallen omdat ik namelijk niet tevreden was met de vorm die ik had aangenomen. Ik merkte dat het stoppen met hockey achteraf toch niet een verstandige keuze is geweest. Hierom besloot ik om een eetschema te gaan volgen en daarbij te gaan sporten in de sportschool.

Mijn doel

Het was mijn doel om weer mijn oude gewicht te krijgen wat 63 kilo was. Ik woog op het moment van beginnen 68 kilo. Dat betekende dus dat ik 5 kilo kwijt moest raken. Afvallen via een eetschema was niet makkelijk. Ik moest bepaalde dingen die ik at verminderen en daarnaast ook stoppen met bepaalde dingen eten. Dit was het wel waard wilde ik mijn oude gewicht terug. Na een tijd vol te gaan trainen en sporten is het me gelukt om mijn streefgewicht te behalen. Het moeilijkste is dan ook het uitvogelen hoe je nou precies op gewicht moet blijven. Voor nu raad ik iedereen die wilt afvallen aan om met een schema te werken!