Badkamer plafond, vochtbestendig en onderhoudsarm

badkamer plafond

Van het merk Florence hebben wij een nieuw badkamer plafond gekregen. Onze hele badkamer is onlangs flink onder handen genomen. Hierdoor hebben wij eindelijk een modern geheel met een ligbad erin. Ook de douche heeft een totaal andere uitstraling gekregen met een glazen scherm en geen plastic gordijn meer. Via een dealer van Heering hebben wij ons bouwmateriaal kunnen kopen. Voordeel is dat wij nu bij één winkel terecht konden en hiervoor niet naar andere bedrijven hoefden te gaan. Alles onder één dak kunnen kopen is wel zo makkelijk en scheelt heel veel tijd. badkamer plafond

Een zeer mooi badkamer plafond gekocht van onderhoudsarm materiaal

Nadat wij onze badkamer flink hebben verbouwd, is er een grote verandering te zien. Het lijkt bijna wel een verandering van dag en nacht. Wij hebben nu een zeer mooi badkamer plafond met inbouw spotjes. Ook is hier een speaker ingebouwd en kan je heerlijk met een muziekje op de achtergrond in bad of gaan douchen.

Al het materiaal, waaronder de plafondplaten hebben wij via Heering gekocht. Dit bedrijf heeft een zeer groot assortiment waar jij een keuze uit kan maken. Onze keuze was een zeer goede keuze, want onze badruimte ziet er nu weer geweldig uit.