Bewegwijzeringen buiten laten maken

bewegwijzeringen buiten

Via Reijnders Graveer- en Lasertechniek hebben wij onlangs een bewegwijzeringen buiten laten maken. Omdat wij sinds kort met ons bedrijf naar een andere locatie zijn verhuisd was dit nodig. Het terrein waar wij nu ons bedrijf hebben staan, bestaat uit meerdere bedrijven en daarom zijn goede borden nodig om onze zaak te kunnen vinden. In eerste instantie dachten wij dat het niet nodig was om borden neer te gaan zetten, maar daar zijn wij van terug gekomen. Veel klanten konden ons bedrijf niet vinden en gingen dan bellen. De baliemedewerkers werden hierdoor vaak lastig gevallen, terwijl het met een duidelijk bord opgelost kon worden.

bewegwijzeringen buiten

Zeer mooie bewegwijzeringen buiten gemaakt

Nadat wij in de gaten hadden gekregen dat het best wel lastig is om ons bedrijf op dit terrein te vinden, hebben wij de hulp van Reijnders ingeschakeld. Dit bedrijf heeft zeer veel kennis op dit gebied en ook de juiste machines om deze opdracht uit te voeren. Op een zeer vakkundige manier zijn zij voor ons aan de slag gegaan en hebben prachtige borden ontworpen en gemaakt.

De borden staan prachtig en vallen zeer goed op. Ook in het donker zijn deze goed te zien en dat is erg fijn om te weten.