Blij met Sendra bikerboots

Op een motorfestival zag ik dat iemand Sendra bikerboots aanhad, zo gaaf, ik wilde deze zelf ook zo snel mogelijk hebben. Een vriend van me vertelde dat ze hier in deze winkel te koop waren in Valkenswaard. Ik eerst even op de site gekeken, zag er prima uit die site. En toen op een zaterdag naar Valkenswaard gegaan met een vriendin. Uiteraard even een leuk dagje van gemaakt, lekker koffie met appeltaart genomen. Maar het hoofddoel waren deze Sendra bikerboots. De winkel was makkelijk te vinden en ziet er echt super uit. Wat een stijl en klasse hebben ze in de inrichting gestopt zeg. En het personeel is ook heel vriendelijk. Ze houden echt van de producten die ze verkopen dat zie je zo. En als je een vraag stelt dan geven ze ook een antwoord waar je iets aan hebt. Vakmensen dus. De boots zaten als gegoten, heb er nog een stukje mee op straat gelopen, ik voelde me helemaal blij!

Prima winkel

Dit is nog eens winkel waar ik zeker vaker naar toe ga. Ik zag trouwens nog veel meer mooie laarzen staan. In ieder geval dik tevreden met deze aankoop en deze winkel!