Buitenschoolse opvang, hartstikke leuk!

BSO Groningen heeft als motto: Vol enthousiasme kinderen spelenderwijs te laten ontdekken en groeien. Dit gebeurt zowel op het kinderdagverblijf als op de naschoolse opvang. Bij de kinderopvang vliegt de tijd ook nog eens super snel! Dit omdat daar genoeg te beleven is. Door kinderen alle ruimte te geven hun eigen oplossingen te bedenken, geven zij de ruimte voor eigen impulsen. Creativiteit vormt de basis voor de ontwikkeling van je kind. Door je kind vrij te laten en lekker te laten spelen, zal fantasie en creativiteit tot ontplooiing komen. Vooral omdat dit dan ook bij een kinderdagverblijf plaatsvindt en je kind omringd zal zijn door andere kinderen en zo direct zijn sociale vaardigheden zal ontwikkelen. Het mooiste hiervan is dat het kinderen zal stimuleren om continu nog meer te willen ontdekken.

Locaties

Zowel bij het kinderdagverblijf als op de BSO kun je gebruikmaken van hun avontuurlijke locaties. Zij hebben voor ieder wat wils. Of jij er nu voor kiest op ontdekkingstocht door de natuurtuin te gaan, of je besluit heerlijk in de ballenbak te springen. Op elk van de unieke locaties zal je kind zich thuis voelen!

Lekker eten

Je kind is iedere dag op het kinderdagverblijf en BSO verzekerd van een verse, warme maaltijd waar hij of zij zeker van zullen smullen! Denk hierbij aan pasta, aardappeltjes, pasta, stamppot of andere gezonde gerechten.

Op de hoogte blijven

Je kunt met een gerust hart gaan werken of eventueel een vergadering ingaan. De buitenschoolse opvang zal er voor zorgen dat je continu een update krijgt door middel van verhaaltjes en foto’s. Hierdoor zal je niets missen, het gevoel hebben dat je er toch een beetje bij bent en ook op de hoogte zijn van de opvangdag! 

Over het kinderdagverblijf

Het is bewezen dat kinderen vanaf drie maanden tot vier jaar razendsnel ontwikkelen. Op de BSO en de kinderdagverblijf krijgen baby’s, ukkepuks, peuters vrij spel en alle mogelijkheden en hun eigen ik te ontdekken. Met leeftijdsgenoten zullen zij in een evenwichtige omgeving opgroeien waar liefde, respect, veiligheid en structuur centraal staan. De groepsleiding speelt op de kinderdagverblijf een belangrijke rol in het leven van je kind. Dit doen zij met veel betrokkenheid en enthousiasme. Bij de kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang staat centraal dat je kind zich veilig en vertrouwd voelt en een goede band bouwt met vaste gezichten op de groep. Als ouder geeft een bekend gezicht ook een heel fijn gevoel, maar ook rust en vertrouwen. Het voelt prettig aan om een vast aanspreekpunt te hebben. Vanuit dit geborgen omgeving stimuleren zij de kinderen de wereld te ontdekken. Mochten kinderen aanstalten maken om te vallen, Wees gerust. Zij vangen ze wel op!