De beste psychologiepraktijk Weert is geen normale psychologiepraktijk

De beste psychologiepraktijk Weert is The Human Battery Company, hier is geen twijfel aan. Maar wat het bijzondere is aan deze psychologiepraktijk is dat het geen traditionele psychologiepraktijk is. Het is meer gewoon een paar coaches die samen een team vormen en samenwerken om mensen met een burnout te helpen om daarvan af te komen.

Klantenservice van The Human Battery Company

psychologiepraktijk Weert

De klantenservice van het bedrijf is subliem, je wordt er geholpen alsof je al een van hun klanten bent, ook als dat niet zo is. Je krijgt een heel warm en veilig gevoel door de manier waarop het personeel je behandelt. Klantenservices over het algemeen voelen zeer geforceerd aan, waardoor je het gevoel krijgt alsof de werknemers aardig en klantvriendelijk MOETEN zijn. Dit is gelukkig helemaal niet zo bij The Human Battery Company.

Waarop gaat The Human Battery Company te werk?

De manier waarop het bedrijf The Human Battery Company te werk gaat is een speciale en unieke manier. Eerst krijg je een gesprek voor het kennismaken van het bedrijf maar ook het kennismaken met jou. Daarna krijg je een offerte aangeboden met daarop wat er gaat gebeuren als je deze offerte aanneemt. Daarna krijg je contant steun en hulp en beginnen er wekelijkse sessies over hoe je je voelt.