De geweldige fysiotherapeut Amsterdam oost to the rescue!

Ik ben echt een sportfanaat, maar helaas ook wel erg blessuregevoelig. Daarom ben ik echt blij met mijn fysiotherapeut Amsterdam oost van Praktijk Evolution die me altijd weer helpt goed te functioneren!

Blessures weg dankzij medical taping en dry neerlig

Laatst had ik bijvoorbeeld last van een hamstringblessure, dus kreeg ik een behandeling met medical taping. Dit is een behandeling waarbij er gebruik wordt gemaakt van speciale elastische tape die rond mijn hamstring geplakt werd. Ik vond dat in het begin wel een beetje gek, maar de fysiotherapeut Amsterdam oost zei dat deze behandelmethode erg effectief is en vaak gebruikt wordt bij blessures en andere soorten pijn in het lichaam. En hij bleek gelijk te hebben, want na twee weken medical tape behandeling werd de pijn steeds minder en nu kan ik weer lekker trainen! Verder heb ik in het verleden ook een aantal dry needling behandelingen gehad bij de fysiotherapeut Amsterdam oost. Bij deze behandeltechniek gebruikt hij een naald om de spieren te prikkelen en dat vond ik in het begin ook een beetje raar. Toch kan ik je zeggen dat dry needling ook echt werkt en dat het vooral lekker is als je pijnlijke en stijve spieren hebt. Ik voel me altijd heerlijk ontspannen als ik weer een sessie erop heb zitten!