Een laptopkast is de nieuwe standaard locker!

Steeds meer kantoren en scholen maken veel gebruik van laptops. Op een laptop kun je samen in een cloud werken en opdrachten maken. Normale lockers zijn vaak maar 290 mm breed. Hier past geen normale laptop in. Een laptopkast is daar in tegen maarliefst 500 mm breed. Dit zorgt er voor dat er een laptop met een tas in de laptopkast past.

Welke extra’s kun je toevoegen aan de laptopkast

Het is mogelijk om een stopcontact toe te voegen aan de laptopkast. Deze wordt ingebouwd zodat de laptop binnen in de kast kan opladen. Ook is het mogelijk om een ventilatiesysteem in te bouwen. Als een laptop aan het opladen is geeft deze soms veel warmte af, het ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de laptop en de locker niet oververhit raken. De laptop is op deze manier veilig op te laden.

Wie is ERGOQUIP?

ERGOQUIP Nederland is een gespecialiseerde groothandel. Zij zijn gespecialiseerd in het adviseren van en het verkopen van Ergonomische meubels. Ook zorgt ERGOQUIP Nederland er voor dat de meubels van een kantine of kantoor er niet alleen mooi uitzien maar ook goed zijn voor de gezondheid. De stoelen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je goed rechtop kan zitten.