Floris van Bommel verkoopt de mooiste schoenen!

Kennen jullie de winkels van Floris van Bommel al? Hij verkoopt de mooiste schoenen, ik heb ze toevallig vorige week binnen gekregen. Alle merken die hij verkoopt zijn van goede schoenen die lekker lopen en van goede kwaliteit zijn. Ik ben zelf heel erg fan van Timberland schoenen en bekijk regelmatig de site om te zien of er weer nieuwe zijn binnengekomen. De schoenen die ik vorige week heb ontvangen waren in de aanbieding, dat maakt winkelen nog een stuk leuker.

Online en offline

Floris van BommelFloris van Bommel verkoopt op verschillende plekken schoenen en daarom kun je gemakkelijk kiezen wat jij fijner vindt. Zelf houd ik ervan om online schoenen te kopen maar ik ben ook wel eens in zijn winkel in Breda geweest. Breda is overigens een hele leuke stad om te winkelen, dus daar zou ik zeker eens naartoe gaan in combinatie een leuk dagje shoppen.

Top service

De service is echt perfect. De schoenen die ik in de webshop bestel heb ik altijd al snel in huis. Als ik de schoenen niet pas, kan ik ze gemakkelijk terugsturen en staat het geld weer snel op mijn rekening. Ik zou dus iedereen aanraden om even te kijken in de (online) winkel!