Geluid kantoortuin: Wat is mijn ervaring?

Dat geluid bepalend is voor hoe je een ruimte beleefd, wist ik al. Wat ik echter niet wist, was dat er hier zoveel aandacht aan kon besteed worden. Bij www.stilldesign.eu kwam ik hier snel genoeg achter. Ik deel hierbij mijn ervaring aangezien zij een geluid kantoortuin hebben.

Hoe kwam ik bij hun website?

De manier waarop ik bij stilldesign.eu uitkwam is eigenlijk best wel grappig. Ik ben erg gevoelig voor bepaalde geluiden en het beïnvloed mijn stemmingen vaak. Vandaar dat ik wat aan het zoeken was qua rustige ruimtes of kantoorruimtes. Zo kwam ik dus bij hun website uit. Je hebt bijvoorbeeld cabines waarbij je honderd procent verzekerd bent van privacy. Dat leek mij te gek! Ook heb je bepaalde panelen die dan een weerkaatsend geluid zouden maken. Nou, ik vond het idee zo geniaal!

Mijn ervaring

Mijn ervaring is dan ook positief! Ik heb hen gecontacteerd en heb gebruik kunnen maken van beiden voorbeelden die ik zonet benoemde. Ze bevielen met beiden erg goed en ik denk ook niet dat ik ooit nog anders zou willen. Soms kun je jezelf wel voor je kop slaan dat je zoiets niet zelf kunt bedenken, omdat het zo voor de hand ligt.