Geschikte keuken ontwerp Doetinchem

Samen met mijn vriend hebben we onze eerste woning gekocht, we waren zo blij dat we de woning uiteindelijk gekocht hadden, maar ook wel uitgeput. Keuzes maken kan zeer uitputtend zijn, echter diende de keuken nog verbouwd te worden aangezien de stijl van de bestaande keuken ons niet volledig aansprak. Echter hadden we niet meer de nodige energie om ons in dit project te gooien, vandaar dat we beroep hebben gedaan op een externe partij die aan de hand van onze persoonlijke stijl en onze wensen aan de slag is gegaan om onze keuken ontwerp Doetinchem te realiseren. Dankzij hun expertise en ervaring weten ze wat de mogelijkheden zijn binnen een keuken en hebben ze ons ook een aantal suggesties gegeven zodat we geen keuzes zouden maken waar we later spijt van zouden hebben.

Om precies te weten wat we mooi vonden, vroegen ze ons om toch wat opzoekingswerk te doen. Zo hebben we voor hen een moodboard samengesteld van wat onze stijl ongeveer was, de ruimte waar de keuken moet komen, de afmetingen van de ruimte die beschikbaar is en dan ook nog verschillende afbeeldingen van elementen of toestellen die ons wel aanspreken en die in de keuken verwerkt dienen te worden.

Het resultaat

We hebben samengewerkt met De Groen in Doetinchem, ze zijn een gespecialiseerde partij in allerlei interieurwerken, waaronder ook het ontwerp van de keuken. Dankzij het gesprek dat we gehad hebben en de bespreking van ons moodboard en de dromen die we wensen te realiseren in de keuken, hebben ze de ideale keuken voor ons ontworpen, alsook ingericht. Beiden waren we zeer tevreden over het resultaat. Hierbij stuur ik alvast de link van hun website mee: http://degroenbouwkunde.nl/