Gezocht op: vloertegel Den Bosch

Zoek eens naar vloertegel Den Bosch als jij de beste kwaliteit wilt hebben! Met deze zoektocht kom jij namelijk terecht op de website van Janvanerp.nl. Bij dit bedrijf word je namelijk erg goed geholpen. Bovendien zijn de kosten die zij hiervoor hanteren erg aantrekkelijk. Kortom, neem eens een kijkje op deze website als je hier meer over te weten wilt komen.

Onze verbouwing

Voor een paar weken terug was het voor ons over dat wij konden gaan verbouwen. De tegels werden eruit getikt en de nieuwe tegels hadden wij al op de bovenstaande website gevonden. Helaas kwam ik er al snel achter dat wij te weinig hadden besteld. Dit terwijl de berekening toch al een paar keer opnieuw werden bekeken.

Enfin, wij hebben Jan van Erp direct benadert in de hoop dat hij nog een paar tegels had liggen. Een vriendelijke medewerker stond mij ontzettend goed te woord en had andere vestigingen benadert voor ons. Al snel kregen wij een telefoontje terug dat het geen enkel probleem was en dat het werd geregeld voor ons. De bestelling hebben wij dan kunnen plaatsen en vervolgens kregen wij het enorm snel geleverd.