Heftruckchauffeur cursus volgen én halen!

PTC opleidingen

Heftruckchauffeur cursus volgen in de hoop dat ik mijn functie kan gaan uitbreiden!

heftruckchauffeur cursusSinds een paar maanden ben ik van werkgever veranderd. In het begin was het wel even wennen omdat ik mij in een andere omgeving moest vinden. Dit vond ik erg lastig echter werd ik hier erg goed opgevangen. Zo erg dat mijn werkgever geregeld tegen mij had verteld dat hij erg tevreden is over hetgeen met wat ik uitvoer qua werkzaamheden. Zo kreeg ik voor een paar weken terug te horen tijdens een voortgangsgesprek of dat ik geen interesse had in een Heftruckchauffeur cursus. Natuurlijk leek mij dit onwijs gaaf en had hier ook volmondig ja op geantwoord!

Zoektocht naar een Heftruckchauffeur cursus

Uiteindelijk kreeg ik te horen dat ik het zelf wel moest gaan zoeken. Zodoende heb ik het niet stil laten liggen en ben ik meteen op het internet gaan zoeken. In een mum van tijd kwam ik terecht op de website van PTC opleidingen. Op deze website is het namelijk mogelijk om voor een zeer aantrekkelijke prijs een cursus te behalen. Dit kon ik gewoonweg niet afslaan en heb na goedkeuring mijzelf ingeschreven op deze website. Wat een geweldig en zeer leergierig bedrijf die het mogelijk maakt om iedereen kennis bij te brengen!