Maak de btw aangifte makkelijker

Btw aangifte doen is voor iedere onderneming in België verplicht. Dit kan al binnen een periode van een maand zijn maar ook per kwartaal is mogelijk. Daarnaast doet ook ieder bedrijf jaarlijks een klantenlisting de deur uit.
Kies voor een geautomatiseerd systeem

Om deze handelingen makkelijker te maken en sneller te laten verlopen kan een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc uitkomst bieden. Met dit systeem doe je online de boekhouding voor je bedrijf. Als je alle transacties die je binnen een bepaalde periode plaatsvinden inboekt in het systeem krijg je daarmee een conceptversie van alle inkomsten en uitgaven. Als je deze versie definitief maakt kun je deze gebruiken om te versturen voor de btw aangifte.
Geef de klantenlisting door

Naast de (drie)maandelijkse aangifte van de btw doet een onderneming ook ieder jaar een aangifte waarin de klantenlisting wordt weergegeven. In een klantenlisting staan alle klanten vermeld die bij je bedrijf goederen of diensten hebben aangekocht voor meer dan 250 euro. Als eenmaal alle gegevens ingevoerd zijn in het systeem haal je daar ook eenvoudig de klantenlisting uit naar voren en kun je deze online doorgeven via Intervat.
Voor diverse soorten zaken

Het systeem is geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven maar wordt ook gebruikt door eenmanszaken. Het scheelt je hoofdzakelijk veel tijd die je anders als ondernemer in je boekhouden dient te steken of die je laat doen door een van je personeelsleden.