Maak een wellnessruimte van je douche met Sunshower

Zonnebank

Met Sunshower maak jij een echte wellnessruimte van je douche én bespaar je op een zonnebank. Sunshower is een soort zonnebank onder de douche. Hiermee krijg je een gezond kleurtje en ontvang je aangename infrarood warmte tijdens het douchen. Heerlijk toch?

Sunshower

Ervaar de fijne warmte van infrarood met Sunshower

Met je eigen Sunshower in je badkamer ervaar jij de fijne warmte van infrarood. Dit levert je niet alleen een mooi kleurtje op, maar ook tal van gezondheidsvoordelen. Zo helpt het bij pijnbestrijding, spierpijn en stimuleert het de bloedsomloop. Bovendien verhoogt het je weerstand doordat je meer vitamine D aanmaakt.

Creëer een egale en geleidelijke bruining van je huid

Met deze zonnebank onder de douche creëer je een egale en geleidelijk bruining van je huid onder de douche. Dit warmtesysteem is efficiënter en gezonder dan de traditionele zonnehemels. Bovendien neemt het systeem geen ruimte in beslag en is het makkelijk te bedienen. De zonnebank is eenvoudig in de hoek van je badkamer te monteren. Het model zit in de muur verwerkt, waardoor er geen lelijke elementen de muur uitsteken.

Wellness

Effectieve en optimale verwarming van je lichaam

Het zonnebanksysteem werkt met infraroodstraling die tot maar liefst 5 millimeter in de huid dringt. Dit zorgt weer voor een effectieve en optimale verwarming van je lichaam. Met dit zonnesysteem heb je een zonnebankfunctie onder de douche en dit zorgt ervoor dat je het ook echt gaat gebruiken.

Zonnen tijdens het douchen

Met Sunshower kun je zonnen tijdens het douchen. Dit is niet alleen makkelijk, maar ook erg lekker. Vooral in de koude wintermaanden is dat erg fijn. De infraroodstraling geeft je huid een gezond kleurtje en maakt je ook nog vrolijker. Interesse in dit zonnebanksysteem? Neem dan eens een kijkje op de website en ontdek de verschillende systemen.