Minilening zonder BKR? Dat kan bij kleinbedraglenen.nl

Een minilening zonder BKR kan wel eens handig zijn. Soms kom je in een situatie terecht waarbij je net even een extraatje nodig hebt om de dag of week door te komen. Misschien is je wasmachine kapot, heb je een deuk in je auto die gemaakt moet worden, of ligt een familielid plotseling in het ziekenhuis. Je salaris komt pas over twee weken binnen, maar je zit nu al krap in je budget, en met die extra onverwachte uitgaven kom je deze maand net niet rond. Dan is een minilening ideaal. Dankzij het relatief lage leenbedrag en de korte afbetaaltermijn kom je bij een minilening niet snel in de problemen door hoge rentes. Ze zijn speciaal bedoeld om de periode tot je volgende loonstrook te overbruggen, en kunnen in deze noodsituaties hulp bieden.

BKR toetsing
Het probleem met leningen voor veel mensen is dat elke lening geregistreerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Als je dus ooit een lening aanvraagt waarbij je moeite hebt die lening terug te betalen, of je hebt dringend een lening nodig terwijl je nog met een oude lening opgescheept zit, dan kunnen mogelijke lening verstrekkers bij het BKR controleren hoe jouw geldsituatie in elkaar zit. Als zij zien dat jij al een lening hebt lopen, of een oude lening nog niet hebt terugbetaald, kunnen zij daardoor besluiten jou geen lening te verstrekken, omdat zij geen duidelijke bevestiging zien dat jij die lening ook weer kunt terugbetalen.

Minilening zonder BKR
Bij sommige verstrekkers van minileningen is het echter mogelijk ook zonder BKR toetsing te lenen. Deze leningen worden dus niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie. Dit is mogelijk omdat de terugbetaalperiode vaak zo kort is, en het bedrag zo laag, dat de verstrekker geen BKR registratie nodig vindt als zekerheid dat je de lening terugbetaald. Hierdoor is de rente vaak wel een stuk hoger, waardoor het belangrijk is dat je absoluut de lening meteen kunt terugbetalen, anders kun je op hoge kosten rekenen. Bij kleinbedraglenen.nl zijn verstrekkers van zulke leningen gemakkelijk te vinden.