Op zoek naar een groepsreis Sri Lanka

Het leek mij en mijn hele vriendengroep een leuk idee om met z’n allen samen op groepsreis Sri Lanka te gaan. Veel van ons wilde namelijk altijd al een keer op reis naar Azië. Nadat we allemaal een aantal maanden flink hadden gespaard konden we dit uiteindelijk allemaal betalen.

Website bezocht en met elkaar vergeleken voordat we een keuze zouden maken

Toen we op het internet op zoek gingen naar groepsreis Sri Lanka om een bedrijf te vinden die leuke groepsreizen aanbiedt kregen we aardig veel zoekresultaten. We besloten daarom ook om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar te vergelijken voordat we een keuze zouden maken.

Terecht gekomen op de website van Singha Reizen

Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest een een aantal websites hadden bezochte n met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Singha Reizen. op de website is erg veel informatie te vinden over Sri Lanka en de reizen die het bedrijf hiernaartoe aanbiedt. De informatie sprak ons allemaal super erg aan waardoor we besloten om een offerte op te vragen. De prijzen die ze hanteren vonden we erg aantrekkelijke waardoor we besloten om te bezoeken.