Ben je op zoek naar een museum voor kunst, kom dan naar het museum van René Lalique

Ga je vaak naar een museum, of wil je iemand een cadeau geven of ben je gewoon geïnteresseerd in de kunst van René Lalique? Dan is het museum van René Lalique echt iets voor jou. Bij museum Lalique kun je lekker genieten van een luxe lunch in de bloementuin, of een lekkere prosecco. Je kan arrangementen nemen en die vind je op de site van René Lalique. In museum Lalique kun je alle werken goed bekijken met een loep of op schermen. Op deze schermen kun je ook inzoomen. René Lalique leefde van 1860 tot 1945 en hij was edelsmid en glaskunstenaar. Voor informatie of vragen kan je het bedrijf benaderen door te bellen of te mailen.

Mijn ervaring

Een ervaring heb ik erbij en een goede ook. Ik was namelijk op zoek naar een museum die dit voor mij kan realiseren. Ik kwam uit bij Musee Lalique en zij hebben me perfect geholpen mijn wensen en behoeften te voldoen. Ik wilde namelijk een lekkere lunch in een mooie omgeving en dat was hier te vinden. De werken van René Lalique vond ik erg spectaculair, vooral de glaskunstwerken. Die konden we overigens met een loep van dichtbij bekijken voor de details. Ook hingen er schermen waarmee we konden inzoomen op de werken. Ik adviseer mensen die op zoek zijn naar een museum met kunst om een kijkje te wagen in Musee Lalique.