Praten met een psycholoog online om over mijn traumatische jeugd heen te komen

Ik heb helaas niet zo’n fijne jeugd gehad en daar heb ik als volwassene nu nog steeds veel last van. Gelukkig heb ik via Thamba Coaching de juiste hulp kunnen krijgen, want hier kan ik praten met een psycholoog online. De drempel om naar een psycholoog in real life te gaan, is op dit moment nog wat te hoog voor me. De online sessies bieden dus echt uitkomst!

Via beveiligde chat psychologische hulp krijgen

De sessies met een professionele psycholoog vinden online plaats via een beveiligde chat, dus ik kan gewoon veilig en vertrouwd achter mijn computer hulp krijgen. Ik heb nu al een aantal sessies gehad en ik vind het heel fijn. Ik kan gewoon vertellen wat me dwars zit en de psycholoog biedt me nieuwe inzichten over hoe ik naar mijn traumatische jeugd kan kijken. Ik heb een aantal tools geleerd gekregen die ik in kan zetten om mijn emoties een plek te geven. Ik ben echt heel blij dat ik op deze manier psychologische hulp kan krijgen, want het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om een psycholoog te bellen voor een afspraak. Gelukkig heeft Thamba Coaching bewezen dat deze online methode ook gewoon kan!