Stevige en hippe schooltassen

Zware boeken, lunch, iets te drinken, een etui, pennen, je agenda en misschien wel een iPad of laptop… Zomaar een aantal dingen die scholieren vaak meenemen naar school. Natuurlijk moet je wel over een stevige, hippe schooltas beschikken wanneer je al deze spullen met je mee moet nemen.

Schooltassen voor dames

Voor meiden is er eindeloos veel keuze uit mooie schooltassen. Neem bijvoorbeeld een handtas, schoudertas of rugzak mee naar school. Kies voor een luxe suède handtas is een zachte kleur of ga voor een stoere stoffen rugzak van bijvoorbeeld Herschel. Wanneer je ook een laptop, tablet of iPad moet meenemen naar de les, dan kun je  er ook voor kiezen om een dames schooltas met een speciaal gewatteerd laptopvak of tabletvak mee te nemen. Dit vak beschermt je apparaat tegen vallen en stoten, en dat is natuurlijk wel zo fijn wanneer je op school bent, want daar is het eigenlijk altijd druk. 

Schooltassen voor heren

Ook jongens hebben ontzettend veel keuze uit tassen waarin zij hun laptop, iPad, lunch, pennen en agenda in meenemen. Zo zijn er stoere leren schoudertassen of hippe school rugzakken. Een leren schoudertas beschikt vaak over een gewatteerd laptopvak en heeft een wat luxere, stijlvolle uitstraling. Dat past bijvoorbeeld heel goed wanneer je naar college of de universiteit gaat, of een (bij)baan hebt waarop je soms zakelijk op kantoor moet verschijnen. Er zijn tassen met laptopvakken geschikt voor kleine laptops van ongeveer 11 inch en laptopvakken geschikt voor grote en middelgrote laptops van ongeveer 14 tot 7,3 inch. Wanneer je al over een hippe schooltas beschikt en eigenlijk alleen graag je laptop goed beschermd wilt meenemen, kies er dan voor om een laptophoes om je laptop heen te doen.

Ga jij voor een stoere rugzak of een stijlvolle schoudertas? Kies voor zwart, cognac, donkerbruin, bruin of taupe, of ga voor een opvallende kleur tas zoals rood, roze, groen, of een toffe print.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Mode