vdh-vd.nl

natuursteenbedrijf

Dit natuursteenbedrijf, wat gespecialiseerd is in vloeren en het leggen ervan, heeft voor alles en iedereen een oplossing m.b.t. het creëren van een droomvloer. Zoals een tevreden klant verwoordde, “Door de goede adviezen die wij in de showroom vooraf al kregen, konden wij onze droomvloer laten verwezenlijken. Ambachtelijk vakwerk, zeker ook omdat er authentieke IJsselstenen in de hal moesten worden gelegd. Een dikke pluim voor vdh-vd!”.

Klanten zijn over het algemeen dik tevreden over de hulp die wordt geboden, de adviezen en het meedenken welke materialen er het beste kunnen worden gebruikt in een bepaalde woon- of bedrijfsruimte. Ervaring en het precies weten wat natuursteen in een ruimte doet, geeft de expertise van dit bedrijf weer.

Professioneel vakmanschap

Met het vakmanschap wat men in huis heeft, zul je op gemakkelijkere wijze een natuurstenen vloer kunnen aanschaffen. Een vloer van natuursteen is duurzaam en voor langere tijd. De keus die u gaat maken is simpel. Tijdens een bezoek aan de showroom met 1000 vierkante meter terrassen en vloeren, gaat u in eerste instantie inspiratie opdoen. Het is daarna verstandig, om goed na te denken en te luisteren naar de adviezen van de professionele werknemers die alles van natuursteen weten. Met deze gegevens gaat u huiswaarts en maakt na overleg met huisgenoten een beslissing. Ook het financiële plaatje moet worden bekeken. Er hangt aan natuursteen uiteraard een prijskaartje, maar dit is na een aantal jaren snel terugverdiend. De voordelen die een natuurstenen vloer te bieden heeft is duurzaamheid, gemakkelijk in onderhoud, een luxe uitstraling en te combineren met vloerverwarming. Natuursteen heeft als nadeel dat het een kostbare investering is.

natuursteenbedrijf

Outdoor

Ook voor het leggen van terrassen en looppaden buitenshuis, kunt u bij Van den Heuvel & van Duuren terecht. Een terras is een verlengstuk van de woonruimte. Met de vele mogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft qua steen- en tegelsoorten, zullen er prima oplossingen worden gevonden om de binnen- en buitenruimte bij elkaar passend te krijgen.

De tuin

De mogelijkheid wordt geboden om met de vaste tuinier een afspraak te maken om totaaloplossingen voor uw tuin te vinden. Het tuiniersbedrijf wat voor Vdh & vd werkt, biedt meer dan alleen de aanleg van een terras. Ook zijn zij bereid een zwemvijver aan te leggen en beplantingen te regelen.

Projecten

Van den Heuvel & van Duuren hebben al vele grote en kleine projecten gerealiseerd. Kijk voor de beschrijvingen hiervan op de website.