Veiligheids-trainingen te volgen bij G4S

veiligheids-trainingen

 

De veiligheids-trainingen die je bij G4S kan volgen, zijn zeer interessant. Hier kan je vele variaties leren veiligheids-trainingenom bij calamiteiten in de praktijk te brengen. Want niet alleen voor een EHBO of een BHV training ben je hier aan het juiste adres. Ook voor brandoefening en omgaan met agressie is dit het juiste adres. Omdat wij in een zeer hoog gebouw werken, is een brandoefening zeker een aanrader. Je moet er niet aan denken om bij brand niet weten wat je moet doen. Daarom worden er minstens twee keer per jaar oefeningen gedaan, om alles door te nemen. Tijdens deze oefening gaat er een  slow whoop alarm. Iedere medewerker weet dan dat hij of zij naar beneden moet gaan.

Dankzij de veiligheids-trainingen, weet iedereen wat te doen

veiligheids-trainingenOns gebouw bestaat uit 16 etages en daar is een goede begeleiding zeker op zijn plaats. De BHV’ers die in ons gebouw zijn, moeten ervoor zorgen dat iedereen veilig beneden komt. De liften mogen hier beslist niet gebruikt worden, ook daar moet op gelet worden. Tevens moet iedereen zich verzamelen op een veilige plaats, buiten het gebouw. 

Regelmatig worden er in ons bedrijf veiligheids-trainingen gehouden. Je kan deze maar beter te vaak doen, dan te weinig. Een medewerker van G4S komt bij ons op locatie en bekijkt de ontruiming. Eerder hebben wij van dit bedrijf een training gevolgd en daar hebben wij veel van geleerd. Vooral het feit dat wij iemand op de bovenste verdieping hebben werken, die in een rolstoel zit. Om deze persoon met de trap naar beneden te krijgen is een hele operatie. Inmiddels hebben wij nu een speciale stoel op de afdeling staan, waar deze persoon makkelijk de trap mee af kan. Natuurlijk hopen wij nooit iets dergelijks mee te maken, maar wij weten nu precies wat wij moeten doen.