Winterterras voor horeca terras besteld bij deze onderneming

Een winterterras voor horeca, daar was ik naar opzoek. Omdat er niet meer gerookt mag worden binnen in het restaurant, wilde ik graag een terrasverwarming voor onder de parasols op het terras. Vooral voor als het kouder wordt is dit een stuk aangenamer voor mijn klanten. Daarom zocht ik op het internet naar een bedrijf die dit voor mij kon waarmaken. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Xterior. Dit bedrijf heeft heel veel keuze in verschillende terras verwarmingen. Ook zag ik dat zij bij dit bedrijf led verlichting hebben voor onder de parasols.

winterterras voor horecaDe winterterras voor horeca bevalt mij meer dan prima

Nadat ik op de website had gekeken van Xterior, besloot ik om een afspraak te maken met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker kwam bij mijn restaurant en vroeg dan naar mijn wensen. Ook bekeek deze medewerker het terras en adviseerde mij welke de beste terras verwarming voor mij zal zijn. Ook voor de led verlichting had die de juiste voor mijn parasols. De medewerker van dit bedrijf maakte de offerte op en deze vel mij honderd procent mee. De winterterras voor horeca bevalt mij zeer goed en mijn klanten vinden het ook fijn. Sommige blijven nu zelf buiten zitten.